Τρόποι Πληρωμής.

1. Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα. Γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες τραπεζών Ελλάδας και εξωτερικού τύπου Visa, Mastercard, American Express. Εξόφληση μέσω Viva Wallet.

2. Με πληρωμή στο κατάστημα  Αρτάκης 2, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη.

3. Αντικαταβολή. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο των SPEEDEX Courier, σε περίπτωση που έχετε δηλώσει αποστολή με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή.

4. Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας. Μετά την κατάθεσή σας ενημερώστε μας στα τηλέφωνα : 2315515230 Η 6936725703.

Τρόποι Αποστολής Εσωτερικού.

  1. μέσω της εταιρείας SPEEDEX Courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες.
  2. Με Μεταφορική. 
  3. Με ταχυδρομείο.
  4. Με τρόπο αποστολής που θα μας υποδείξετε.

Στην περίπτωση που επιλέγετε την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος 5.00 ευρώ

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

 

Τρόποι Αποστολής Εξωτερικού.

  1. Με Ταχυδρομείο.
  2. Με Μεταφορικές.
  3. Με Λεωφορειακές Γραμμές ( Γερμανία, …).
  4. Με Πλοίο ( Κύπρος ).
  5. Αεροπορικώς.